Active-T

Mагазин: гр. Стара Загора ул. Евридика 1

Душ гел със зехтин

  • Цена: 22,00 лв.
  • Обем: 600 мл.

Душ гелът съдържа 100% натурален зехтин, което позволява да се  възстановяви влагата, която кожата ви губи, като запазва естествения си рН баланс.  Осигурява ефективно почистване на кожата с помощта на мека, обилна пяна и естествени източници на активни съставки.  Профилът на аромата, който включва нотки на традиционния зехтин и сапуни, придава на кожата усещане за свежест през целия ден с уникалната хармония на флорални, ванилови, сандалови и мускусни нониаси.  Подходящ за ежедневна употреба върху всички типове кожа.  Гелът за душ поддържа естественото рН на кожата ви, заради натуралното маслиново масло и комбинацията от минерали, които го правят напълно безвреден. Продуктът е без парабени и синтетични компоненти, които могат да причинят вреда на хората и околната среда

Паста за зъби с прополис

  • Цена: 10 лв.
  • Обем: 75 мл.

От древни времена, прополисът се е ползвал за лечебни цели
и резултатите от него били на лице, след съвсем кратко време от употребата му.
Какво е прополис - това е вещество в тъмнозелен цвят, почти черен и представлява смес от смоли, восък, прашец от пъпки и цветове на растенията. Прополисът съдържа витамини, етерични масла, микроелементи и белтъчини. Той има и силни противомикробни свойства също така има силно стимулиращо действие и върху възстановяването на клетките и поради това свое свойство той се прилага за ускоряване на процеса на заздравяването на рани, включително и рани в устната кухина и венците.
Прополисът, който е използван в пастата за зъби на марката Eyüp Sabri Tuncer е със състав описан по-горе, конкретизира се само, че цветовете на растенията, които са част от него са от билката – Мащерка, това го прави още по-подходящ, за укрепването на венците и запазване на свежия дъх за максимално дълго време.
Пастата е подходяща за ежедневна употреба, производителят препоръчва
за добри резултати, минимум 2 пъти на ден почистване на устната кухина и зъбите.
Съдържа още ментово масло и стевия, чудесни съставки за запазване здравината на емайла на зъбите.